Lär mig alltid nya saker

Som inte så erfaren pärlare så har jag mycket kvar att lära har jag insett. Mina barnbarn lär mig mycket när vi umgås men jag kan långt ifrån så mycket som dem lärt sig. Dem pärlar både på förskolan och hemma och et har till och med blivit till en liten familje-business eftersom människor faktiskt vill köpa deras smycken? Inget emot mina barns fina smycken, men alltså vem vill köpa någon random unges smycken?? Men jag klagar faktiskt inte, jag lär mig som sagt samtidigt och jag får se mina barn överlyckliga. Det är faktiskt det enda som räknas.

Härom veckan fick jag lära mig något nytt

Paracord. Vet du vad det är för något? Nej, det visste inte jag i alla fall när min son visade mig pärlgrossisten.se. En paracord kan även kallas för parchute cord eller fallskärmslina med tanke på att det är en väldigt stark tråd. Med tanke på namnet så kan man ju faktiskt nästan förstå själv att den användes i den amerikanska militären som en fallskärmslina. Den är väldigt dekorativ och praktisk med ett yttre hölje i fina färger runt en kärna av polyesterlinor. Den lite tjockare tråden på 4 mm har sju inre linor och den lite smalare på 2 mm har en inre lina.

Man kan lära sig jättemycket mer om paracord via nätet och jag rekommenderar dig verkligen att gå in och läsa mer. Vi beställde i alla fall hem ett gäng sådana här till att göra hundhalsband som tydligen fungerar väldigt bra. Med andra ord är det inte längre bara människor som bär mina barns smycken utan också många söta hundar där ute. Jag är er evigt tacksam och barnen är så himla stolta. Gå in och kika på vår instagram som ligger länkad och hör av dig om du vill beställa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: ay9